Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Kantine

Et Lejemål med Kantine og Forplejning

- Lækker frokostordning med varierende buffet

Daglig frokost med stor variation

Nyd som lejer en lækker, sund og varieret frokostbuffet i lyse og nyrenoverede omgivelser til fordelagtige priser. Vi tilbyder daglig frokostordning til alle vores lejere, lige meget om du lejer kontor, lager eller andet. Som lejer har du også mulighed for at reservere bord, når du får gæster eller skal holde forretningsmøde i restauranten.

Nyd lækre anretninger inspireret af det nordiske køkken, som bliver kombineret med retter fra det internationale køkken. Vi har fokus på årstidens friske råvarer og at tilbyde sund og varieret mad.

Mødeforplejning

Vi tilbyder et bredt udvalg af mad til møder lige fra morgenmad, frokostanretning, smørrebrød, sandwich til kaffe, kage, frisk frugt og meget mere.

Ring til 40 88 81 81, hvis du har andre ønsker.

Mad til arrangementer

Skal du holde et arrangement? Vi hjælper meget gerne med at stå for maden til næste arrangement. Vi tryller lækker mad fra vores køkken direkte til jer – stort som småt, privat som professionelt, uden at du skal tænke over så meget andet, end hvad I har lyst til at spise og drikke!

Bliv en del af Scandinavian Trade Building

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhotel. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.