Lagerlokale

Lagerhotel i Nordsjælland

Hos Scandinavian Trade Building har vi kontorlejemål til alle slags virksomheder. Vi tilbyder professionelle og gode faciliteter – Herunder frokost, IT-Service, gratis parkering, 24/7 adgang til kontoret, bemandet reception, rengøring mm.

Få nem adgang til lagerlokaler på 10-100 m2

I Scandinavian Trade Building i Allerød udlejer vi lagerlokaler fra 10 – 100 m² til din virksomhed, butik, webshop eller privat opbevaring.

Alle lagerlokalerne er separate, aflåselige, tørre og ventilerede med 3,5 meter til loftet. Lokalerne er udstyret med betongulve og god belysning.Let og direkte adgang til af- eller pålæsning.

Kom og gå lige præcis som du ønsker det – der er adgang hele døgnet!

Ledige lagerlokaler

Vi råder over 55 lagerlejemål på mellem 10 – 100 m2. Der bliver jævnligt et lagerlejemål ledigt – vil du skrives op, så vi kontakter dig, når et lejemål i den rigtige størrelse bliver ledigt, så lad os høre fra dig.

Ejendomsinspektør, Keld, får alt til at fungere i vores dynamiske ejendom

Keld er udannet elektriker og har hænderne skruet rigtig på. Han udfører håndværksmæssige opgaver samt generel vedligeholdelse. Keld sørger også for den gode stemning og ordnede forhold. Du er altid velkommen til at tage kontakt til Keld.

Keld Hald

Ejendomsinspektør

Ejendomsinspektør Keld Hald

Kontorudlejning i Scandinavian Trade Building - Allerød​

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorfællesskab i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.