Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Kontor Udlejning i Allerød

Kontorudlejning i Allerød

- Fleksible kontorløsninger på 15-700m2

Hvad siger vores lejere..

Fleksibelt Kontorlejemål i Allerød

Ledige Kontorer 15 - 30 m2

Hos STB får du fast kontorleje med vand, varme og el i prisen. Vi har 360 gratis P-pladser og mulighed for at booke mødelokaler

Fra 3.000,- til 6.000,-

Lejemål til Erhverv i Allerød

Ledige Kontorer 30 - 100 m2

Få dit personlige præs på dit lejet kontor. Vi har ingen gemte priser. Tilkøb internet med egen IP-adresse, frokostordning og mere.

Fra 6.000,- til 18.000,-

Større Kontor til Leje i Allerød

Ledige Kontorer 550 - 720 m2

Når du lejer kontor hos STB, kan du forvente bemandet reception, moderne mødelokaler, frokostordning og gratis parkering.

Kontakt os for pris

Ledige Kontorlejemål i Allerød

Kontor netto 15 m2
Lille kontor på 15 m
3000.-
Kontor netto 30 m2
Lille kontor på 30 m2
6000.-
Kontor netto 60 m2
Lille kontor på 60 m2
12.000.-
Kontor netto 75 m2
Mellem kontor på 75 m2
15.000.-
Kontor netto 100 m2
Mellem kontor på 100 m2
18.000.-

Lej et kontor i Allerød - Hvad får du med i lejen?

Inkl. i lejen

 • Fast kontor i Allerød
 • Bemandet reception i dagstimerne
 • Post og pakkehåndtering
 • Adgang til ejendommen 24/7
 • Adgang til tekøkken, køleskab og opvaskemaskine
 • Elevator giver adgang til alle etager
 • Møbleret eller umøbleret kontorplads
 • Vand, varme og el
 • Rengøring og håndtering af affald
 • 360 Gratis parkeringspladser
 • Bade- og omklædningsfaciliteter
 • Café- og loungeområde

Muligheder for tilvalg

 • Internet med egen IP-adresse – Fra 249,- pr. måned
 • Mødelokaler med standard AV-udstyr – Fra kr. 180,- pr. time + evt. forplejning
 • Lagerlokaler / depotrum fra 15 – 100m2 – Fra 1200,- pr. måned
 • Frokostordning i vores kantine pr. gang 50,- eller pr. måned 925,-

Kontorudlejning med fornemme Faciliteter

Når du lejer kontor hos Scandinavian Trade Building i Allerød, så får du også mulighed for, at booke vores faciliteter og komme med i den lukrative frokostordning til både dig og resten af jeres ansatte på kontoret.

Lej et kontor i Allerød

Uanset om du har en mindre virksomhed, søger et kontorfællesskab til et mindre antal medarbejdere, ønsker et kontormiljø med fleksible rammer eller leder efter den helt rigtige placering til en større virksomhed, så kan du leje et kontor i vores kontorhotel helt efter dine behov.

I Scandinavian Trade Building i Allerød har du som lejer adgang til vores moderne mødelokaler i forskellig størrelse. Du er også altid velkommen til at bruge de hyggelige loungeområder til et uformelt møde.

Kontoret ligger i hjertet af Allerød. Kun 10 minutter fra Hillerød og tæt på Birkerød og Lillerød. Læs også gerne mere om leje af mindre kontor og større kontor.

FAQ

Få besvaret dine spørgsmål herunder

Vi har mange forskellige lokaler og mange forskellige muligheder, når du leder efter et kontorhotel. Vi har priser helt ned til 3.000,- uden nogle gemte priser eller gebyrer. Kontakt os eventuelt for en uforpligtende rundvisning

Du får både en nøgle og en kodeord til alarmen! Du bestemmer helt selv, hvornår du møder ind og hvornår du går.

Du kan tilkøbe frokostordning med pr. person så både du og dine medarbejdere kan spise frokost – Men det er helt op til jer!

Du kan eventuelt læse mere om vores frokostordning her.

Vi har kunder, som gerne vil have lavet deres kontor  specielt til deres behov. Giv os et kald og hør om jeres muligheder – Vi er for det meste meget åbne og hjælpsomme med personlige løsninger til jeres ønsker.

Ja det har vi! Scandinavian Trade Building har også et lagerlokaler, hvor vi kan opbevare det i gerne vil have. Vi har en rampe med let tilgængelighed og massere af plads. Du kan læse mere om vores lagerlokale her.

Vi ligger 10 minutter væk fra Hillerød i bil og du kan tage bussen direkte til adressen. Fordelen ved at leje et kontor lige uden for Hillerød er, at det oftest vil være en langt bedre pris.

I kan altid tage en uforpligtende samtale og komme ud og se bygningen og lokalerne samt mulighederne, hvis i gerne vil have lavet noget anderledes.
Kontakt os nu.

Kontoret ligger i Allerød – 10 minutter fra Hillerød. Der går bus direkte til adressen og vi ligger tæt på Allerød station. Du kan eventuel se vores placering lige her

Ja! Vi sørger for, at de står rene og klar til brug. Du kan for et beløb booke vores mødelokaler. Vi har både store og små mødelokaler uanset hvad behovet er.

Vores frokost er lavet af vores egne kokke. Der vil typisk være 1 lun ret om dagen, en masse pålæg, rugbrød og tilbehør, som er forskelligt dag til dag. Der er muligheder for alle uanset om man er veganer eller allergiker – Læs mere om vores kantine her.

Ja – Pia sidder og styrer vores reception og du kan altid tage fat i hende, hvis du har et problem eller et spørgsmål.

Det er ikke noget problem – I Scandinavian Trade Building har vi vores inhouse AV / IT-service. Vi kan både lave computere, udstyr eller hvad end du har af problemer. Du kan eventuelt læse mere om det lige her

Vi har 350 parkeringspladser – GRATIS! Så du kan holde hos os uden at betale eller lede efter parkeringspladser.

Ja selvfølgelig! Du kan ringe til os allerede nu og høre om mulighederne for dig og dit firma. Du vil højst sandsynligt også blive inviteret ud til, at se vores smukke bygning og lobby.

Ejendomsinspektør Keld Hald

Ejendomsinspektør, Keld, får alt til at fungere i vores dynamiske ejendom.

Keld er udannet elektriker og har hænderne skruet rigtig på. Han udfører håndværksmæssige opgaver samt generel vedligeholdelse. Keld sørger også for den gode stemning og ordnede forhold. Du er altid velkommen til at tage kontakt til Keld.

Keld Hald

Ejendomsinspektør

Kontorudlejning i Allerød

- Et kontor kun 10 minutter fra Hillerød

Scandinavian Trade Building i Allerød har en unik placering i Nordsjælland. Her er kun en halv time times kørsel fra Rådhuspladsen, og du kommer hurtigt hertil via motorvejen, S-toget eller bussen.

Kommer du fra Hillerød har du kun 10 minutter til kontoret, hvor du også kan tage bussen og den stopper lige ude foran.

Gratis parkering når i lejer et kontor

Slip for stress og jag. Når i lejer et kontor hos Scandinavian Trade Building, så kan i stille bilen på en af vores 360 gratis p-pladser, der er tilgængelige for husets medarbejdere, kontorlejere og gæster.

Bliv en del af vores hus

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhus. Her i Scandinavian Trade Building gør vi alt for at møde virksomheder, samarbejdspartnere og borgere med respekt og engagement.