Kontorlokaler i Scandinavian Trade Building

FORESTIL DIG AT  HAVE KONTORLOKALER HER

   
Stort kontor lejemål, lille kontor lejemål eller et delt kontor? Uanset hvad du har behov for, så er Scandinavian Trade Building fyldt med muligheder.

    

Scandinavian Trade Building er fremtidens dynamiske kontormiljø med funktionalisme og deleøkonomi under ét og samme tag. I det attraktive kontorfællesskab i Nordsjælland tilbyder vi f.eks. 1-2 mands kontorlokaler til kr. 3.200 pr måned indeholdende leje, drift, varme, el, internet, reception samt rengøring. Vi har lejemål fra 15 m2 og op til hele bygningsafsnit på 600 m2 – og opbevaringsmulighed tilbydes også.

Det skal være nemt at være lejer og det er lige præcis det vores koncept tilbyder.

Kontorlokalerne kan lejes med eller uden møbler, vi sørger for opsætning af internetforbindelse og vores teknikere kan hjælpe med både IT-support og opgaver af håndværksmæssig karakter.

Receptionen varetager gerne opgaver som f.eks. modtagelse af gæster, håndtering af post og pakker, frankering, kopiering og lign.

Et af dagens højdepunkter er frokostpausen – en stor lækker frokostbuffet serveres i den fælles kantine – og måske I vil benytte lejligheden til at møde nye forretningsforbindelser. De hyggelige loungeområder eller restauranten kan også danne ramme om de uformelle møder, hvor I kan netværke med både kunder og forretningsforbindelser.

Huset rummer også rig mulighed for afholdelse af møder i enten det smukke auditorium med plads til 230 gæster eller i et af de mange funktionelle mødelokaler, som rummer fra 2 – 90 gæster – alle udstyret med professionelt AV-udstyr. Og vores IT-tekniker hjælper selvfølgelig gerne med assistance.

Undgå lange bilkøer til din arbejdsplads – Scandinavian Trade Building er beliggende KUN 25 minutter fra København – og selvfølgelig med gratis parkering.

 

Kontorlejemål – mindre fra 15 m² og opefter

Kontorlejemål – større fra 400 – 600 m²

Adgang døgnet rundt

Adgang til tekøkken med køleskab og opvaskemaskine

Dynamisk miljø med mange hyggelige lounge områder

Højhastigheds internetforbindelse

Håndtering af ind-/udgående post og pakker

Receptionsservice 8:00 – 17:00

Rengøring af kontorerne

350 gratis parkeringspladser

Kantine-/frokostordning

Frokost i restauranten

Leje af mødelokale (m. forplejning)

Leje af lager/opbevaringsrum

Bestilling af alle former for forplejning

Print, telefax og porto service

It-support

Leje af pc’ere og andet udstyr

 

Få et tilbud

Virksomhedsnavn

Dit navn

Din e-mail adresse

Dit telefonnummer

Din besked