Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Lej et kontor i Allerød

- Kontorlejemål på 15 - 400m2

Hvad siger vores lejere..

Ledige Kontorlejemål i Allerød

Kontor netto 15 m2
Lille kontor på 15 m
3150.-
Kontor netto 30 m2
Lille kontor på 30 m2
6000.-
Kontor netto 60 m2
Lille kontor på 60 m2
12.000.-

Kontor netto 75 m2
Mellem kontor på 75 m2

15.000.-
Kontor netto 100 m2
Mellem kontor på 100 m2
18.000.-

Lej et kontor i Allerød - Hvad får du med i lejen?

Inkl. i lejen

 • Fast kontor i Allerød
 • Bemandet reception i dagstimerne
 • Post- og pakkehåndtering
 • Adgang til ejendommen 24/7
 • Adgang til tekøkken, køleskab og opvaskemaskine
 • Elevator giver adgang til alle etager
 • Møbleret eller umøbleret kontorplads
 • Vand, varme og el
 • Rengøring og håndtering af affald
 • 360 Gratis parkeringspladser
 • Bade- og omklædningsfaciliteter
 • Café- og loungeområde

Muligheder for tilvalg

 • Internet med egen IP-adresse – Fra 249,- pr. måned
 • Mødelokaler med standard AV-udstyr – Fra kr. 180,- pr. time + evt. forplejning
 • Lagerlokaler / depotrum fra 15 – 100m2 – Fra 1200,- pr. måned
 • Frokostordning i vores kantine. Betal på dags- eller månedsbasis.
Ejendomsinspektør Keld Hald

Ejendomsinspektør, Keld, får alt til at fungere i vores dynamiske ejendom

Keld er udannet elektriker og har hænderne skruet rigtig på. Han udfører håndværksmæssige opgaver samt generel vedligeholdelse. Keld sørger også for den gode stemning og ordnede forhold. Du er altid velkommen til at tage kontakt til Keld.

Keld Hald

Ejendomsinspektør

Kontorlejemål i Allerød til dit behov

Scandinavian Trade Building i Allerød – også kaldt STB i daglig tale – er et dynamisk kontormiljø med fokus på at gøre det nemt og bekvemt at leje et erhvervslokale. Find stor variation i det attraktive kontorfællesskab i Allerød med kontorlejemål fra 15 – 400 kvadratmeter. Det skaber et godt mix af mindre og mellemstore virksomheder.

Du kan hurtigt flytte ind i et fuldt funktionsdygtigt kontor, hvor du med det samme kan have fokus på dit arbejde. Vi kan sørge for alt lige fra IT, møbler, rengøring med mere. 

FAQ

Få besvaret dine spørgsmål herunder

Vi har mange forskellige lokaler og mange forskellige muligheder, når du leder efter et kontorhotel. Vi har priser helt ned til 3.150,- uden nogle gemte priser eller gebyrer. Kontakt os eventuelt for en uforpligtende rundvisning

Du har adgang til dit kontorlejemål 24/7

Du kan tilkøbe frokostordning med pr. person så både du og dine medarbejdere kan spise frokost – Men det er helt op til jer!

Du kan eventuelt læse mere om vores frokostordning her.

Vi har kunder, som gerne vil have lavet deres kontor specielt til deres behov. Giv os et kald og hør om jeres muligheder – Vi er for det meste meget åbne og hjælpsomme med personlige løsninger til jeres ønsker.

Ja det har vi! Scandinavian Trade Building har også et lagerlokaler, hvor vi kan opbevare det i gerne vil have. Vi har en rampe med let tilgængelighed og massere af plads. Du kan læse mere om vores lagerlokale her.

Vi ligger 10 minutter væk fra Hillerød i bil og du kan tage bussen direkte til adressen. Fordelen ved at leje et kontor lige uden for Hillerød er, at det oftest vil være en langt bedre pris.

I kan altid tage en uforpligtende samtale og komme ud og se bygningen og lokalerne samt mulighederne, hvis i gerne vil have lavet noget anderledes.
Kontakt os nu.

Kontoret ligger i Allerød – 10 minutter fra Hillerød. Der går bus direkte til adressen og vi ligger tæt på Allerød station. Du kan eventuel se vores placering lige her

Ja! Vi sørger for, at de står rene og klar til brug. Du kan for et beløb booke vores mødelokaler. Vi har både store og små mødelokaler uanset hvad behovet er.

Vores frokost er lavet af vores egne kokke. Der vil typisk være 1 lun ret om dagen, en masse pålæg, rugbrød og tilbehør, som er forskelligt dag til dag. Der er muligheder for alle, uanset om man er veganer eller allergiker – Læs mere om vores kantine her.

Vores reception er alle hverdage bemandet kl. 8-17.

Det er ikke noget problem – I Scandinavian Trade Building har vi vores inhouse AV / IT-service. Vi kan både lave computere, udstyr eller hvad end du har af problemer. Du kan eventuelt læse mere om det lige her

Vi har 350 parkeringspladser – GRATIS! Så du kan holde hos os uden at betale eller lede efter parkeringspladser.

Ja selvfølgelig! Du kan ringe til os allerede nu og høre om mulighederne for dig og dit firma. Du vil højst sandsynligt også blive inviteret ud til at se vores smukke bygning og lobby.

Kontorudlejning i Scandinavian Trade Building - Allerød

Kig forbi til en rundvisning i Allerød. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontofællesskab i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.