Find arbejdsglæde
i Scandinavian Trade Building

- lej individuelle kontorløsninger i Allerød til fornuftige priser

Lej et mindre kontor

Lej et attraktivt kontor fra 15 – 400 m2 eller en fleksibel kontorplads i et dynamisk kontormiljø med adgang til lager, opbevaring og fælles faciliteter.

Lej et større kontor

Få god plads til alle medarbejdere i kontorlejemål fra 400 m2 og opefter, i hele bygningsafsnit, med nem adgang til mødelokaler, kantine og gratis parkering .

Faciliteter i huset

Få nem adgang til mødelokaler, auditorium, kantine og restaurant med frokostordning og mødeforplejning, gratis parkering, it-hjælp og meget mere.

Attraktiv beliggenhed

Scandinavian Trade Building i Allerød er beliggende tæt på Hillerød, Lyngby og Hørsholm. Kom hertil på 30 minutter fra Rådhuspladsen via rute 16. Eller tag S-toget fra Københavns Hovedbanegård til Allerød Station på kun 34 minutter. Bussen stopper også lige uden for døren.

Trygt og sikkert lagerhotel

Få billige lagerlokaler fra 10 – 100 m2 til din virksomhed eller butik, lagerplads til din webshop eller privat opbevaring.

Moderne mødelokaler

Hold effektive møder uden bekymringer om teknik, bordopstilling og kaffe. Som lejer får du nemt og bekvemt adgang til husets faciliteter, som også fungerer som Nordsjællands KonferenceCenter, hvor vi yder høj service til husets gæster.

Eksklusive faciliteter

Scandinavian Trade Building gør din arbejdsdag nem og effektiv med adgang til alt under et tag: 

  •  900 m2 eksklusiv ankomsthall
  • Lækker kantine og restaurant
  • Serviceminded reception
  • Hyggelige loungeområder
  • Professionelle mødelokaler
  • Kompetent IT-support
  • Rengøring

Lej et virtuelt kontor

Få en fleksibel og troværdig firmaadresse samt en postadresse til kun 399 kr. om måneden. Med virtuel kontorleje kan du bestille kontorplads eller mødelokale efter behov i professionelle omgivelser.

Bliv en del af STB

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhotel i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde. 

Scandinavian Trade Building
Gydevang 39-41, 3450 Allerød
CVR: 29424489 tlf: 40888181