Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Faciliteter

Kontorfaciliteter i Scandinavian Trade Building

- 16.000m2 stor flerbrugerejendom med professionelle møde/konferencefaciliteter

Frokostordning når du lejer et kontor

Daglig frokost med stor variation

Nyd som lejer en varieret og sund frokost med lækre anretninger i lyse omgivelser og med mulighed for at møde husets øvrige lejere. Vores køkken tager udgangspunkt i det traditionelle nordiske køkken kombineret med retter fra det internationale køkken.

Vælg enten en månedsordning eller betal per måltid, hvis du kun er på kontoret en gang imellem.

Bemandet reception

Receptionen er bemandet på alle hverdage og vores venlige værter er klar til at tage imod dig og dine gæster. Vi sørger for at håndtere post og pakker, ligesom vi er behjælpelige med at løse de praktiske opgaver forbundet med at bestille mødelokaler og mødeforplejning.

Lounge-områder

Benyt de hyggelige og stemningsfyldte loungeområder som ramme for de uformelle møder, hvor du kan nyde din kaffe eller netværke med kunder og forretningsforbindelser.

IT-support

Husets IT-tekniker hjælper med IT-support, opsætning og installation.

Få adgang til højhastigheds internetforbindelse med egen IP-adresse. Der er også mulighed for opkobling på en synkron fiberforbindelse med erhvervssupport. Linjen er en dedikeret ISP/internetlinje, som overvåges 24-timer i døgnet. Opkoblingen er inkl. faste WAN IP-adresser efter behov.

Book større mødelokaler

Hold større møder, kurser og konferencer i husets store, funktionelle plenumlokaler, som rummer fra 8 – 84 deltagere – alle udstyret med professionelt AV-udstyr. Husets IT-tekniker hjælper selvfølgelig med assistance.

Læs mere på www.nokc.dk

Book mindre mødelokaler

Huset rummer rig mulighed for at holde møder i mindre mødelokaler med AV-udstyr og mødeforplejning. Alternativt kan du bruge de mange hyggelige fællesområder med små hyggelige loungeområder til de mere uformelle møder.

Auditorium

Benyt husets luksuriøse og komfortable auditorium med masser af benplads, albuerum og fabelagtig akustik! Faciliteterne er professionelle, teknikken i top og forplejningen er præcis, som I ønsker, så I trygt kan have tillid til, at arrangementet forløber som smurt fra start til slut.
Kør mod trafikken til auditoriet med de 230 bløde sofasæder og 360 gratis p-pladser.

Læs mere på www.nokc.dk

Restaurant

Reserver bord, og inviter dine gæster på frokost i vores hyggelige, nyindrettede restaurant. Køkkenet tilbereder lækre anretninger uanset hvilken type forplejning I ønsker. Faciliteterne kan også bookes til særlige møder og arrangementer, hvor du vil mixe forretning med fornøjelse.

Mødeforplejning

Har du brug for mødeforplejning, så tilbyder vi et bredt udvalg af mad til jeres møder. Alt fra morgenmad, croissanter, frokostanretning, smørrebrød, sandwich, kaffe, kage, frisk frugt til tapas med mere.

Bliv en del af STB

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhotel i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.