Lej et kontor efter behov

STB tilbyder kontorleje til alle

Uanset om du har en mindre virksomhed, søger et kontorfællesskab til et mindre antal medarbejdere, ønsker et kontormiljø med fleksible rammer eller leder efter den helt rigtige placering til en større virksomhed, så kan du leje et kontor i vores kontorhotel helt efter dine behov.

I Scandinavian Trade Building i Allerød har du som lejer adgang til vores moderne mødelokaler i forskellig størrelse. Du er også altid velkommen til at bruge de hyggelige loungeområder til et uformelt møde.

Kom forbi til en kop kaffe og en dialog om dine behov for kontorleje. Læs også gerne mere om leje af mindre kontor og større kontor.

Praktisk og ligetil

Flyt ind i et fuldt funktionsdygtigt kontor med møbleret eller umøbleret kontorplads. Her er sørget for det hele. Vores egen it-service hjælper dig med opsætning og installation, og du har adgang til højhastigheds internetforbindelse med egen IP-adresse. Rengøringen står vi også for, og hver dag bliver frokosten serveret for dig i kantinen.

Kom nemt på arbejde

Scandinavian Trade Building i Allerød har en unik placering i Nordsjælland. Her er kun en halv time times kørsel fra Rådhuspladsen, og du kommer hurtigt hertil via motorvejen, S-toget eller bussen.

Gratis parkering

Slip for stress og jag. Stil bilen på en af vores 360 gratis p-pladser, der er tilgængelige for husets medarbejdere og gæster.

Få plads til alt

Få nem og billig adgang til lager i bygningens lagerhotel, hvis du driver en webshop eller din virksomhed har brug for opbevaring i separate, aflåselige, tørre og ventilerede lokaler med 3,5 meter til loftet.

Bliv en del af vores hus

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhus. Her i Scandinavian Trade Building gør vi alt for at møde virksomheder, samarbejdspartnere og borgere med respekt og engagement.

Scandinavian Trade Building
Gydevang 39-41, 3450 Allerød
CVR: 29424489 tlf: 40888181