Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Lejemål

Kontorudlejning i Allerød

Hos Scandinavian Trade Building har vi kontorlejemål til alle slags virksomheder. Vi tilbyder professionelle og gode faciliteter – Herunder frokost, IT-Service, gratis parkering, 24/7 adgang til kontoret, bemandet reception, rengøring mm.

STB tilbyder kontorleje til alle

Uanset om du har en mindre virksomhed, søger et kontorfællesskab til et mindre antal medarbejdere, ønsker et kontormiljø med fleksible rammer eller leder efter den helt rigtige placering til en større virksomhed, så kan du leje et kontor i vores kontorhotel helt efter dine behov.

I Scandinavian Trade Building i Allerød har du som lejer adgang til vores moderne mødelokaler i forskellig størrelse. Du er også altid velkommen til at bruge de hyggelige loungeområder til et uformelt møde.

Kom forbi til en kop kaffe og en dialog om dine behov for kontorleje.

Praktisk og ligetil

Flyt ind i et fuldt funktionsdygtigt kontor med møbleret eller umøbleret kontorplads. Her er sørget for det hele. Vores egen it-service hjælper dig med opsætning og installation, og du har adgang til højhastigheds internetforbindelse med egen IP-adresse. Rengøringen står vi også for, og hver dag bliver frokosten serveret for dig i kantinen.

Kom nemt på arbejde

Scandinavian Trade Building er centralt beliggende i Allerød, Nordsjælland. Vores dynamiske kontormiljø ligger – mod trafikken – kun en halv times kørsel fra Rådhuspladsen. Kommer du med offentlig transport går bussen lige til døren og Allerød st. ligger kun 1,8 km. væk. 

360 Gratis parkeringspladser

Kommer du i bil, kan du nemt og bekvemt parkere din bil på en af vores 360 gratis parkeringspladser. 

Få plads til alt

Få nem og billig adgang til lager i bygningens lagerhotel, hvis du driver en webshop eller din virksomhed har brug for opbevaring i separate, aflåselige, tørre og ventilerede lokaler med 3,5 meter til loftet.

Ledigt Kontor i Allerød

Scandinavian Trade Building tilbyder lukrative kontorpladser i størrelser der passer til jer. Vi har mellem 15 – 100m2 og fra 550 – 720 m2 samt lækre faciliteter som du kan booke eller tilkøbe.

Når du lejer et kontor hos STB i Allerød, så har du mulighed for moderne møderum, lækker frokostordning, eget internet med egen IP-adresse og meget mere.

Kontorudlejning i Scandinavian Trade Building - Allerød​

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorfællesskab i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.