Scandinavian-Trade-Building-i-Alleroed-Logo.png

Lej et større kontor i Allerød

- Kontorlejemål på 550 / 605 / 620 / 650 / 720m2

Hvad siger vores lejere..

Ledige Kontorlejemål i Allerød

Vi er en dynamisk flerbrugerejendom i Allerød med mere end 50 lejemål i størrelsen 15 til 650 m2. Ejendommen byder på både kontorer og lager beliggende i erhvervskvarteret i Allerød – 10 minutters kørsel fra Hillerød og med gode offentlige transportmuligheder lige til døren. 

Ledige Lejemål

Størrelser

Læs mere

Kontakt os...

Kontorudlejning i Allerød - Hvad får du med i lejen?

Inkl. i lejen

 • Fast kontor i Allerød
 • Bemandet reception i dagstimerne
 • Post og pakkehåndtering
 • Adgang til ejendommen 24/7
 • Adgang til tekøkken, køleskab og opvaskemaskine
 • Elevator giver adgang til alle etager
 • Møbleret eller umøbleret kontorplads
 • Vand, varme og el
 • Rengøring og håndtering af affald
 • 360 Gratis parkeringspladser
 • Bade- og omklædningsfaciliteter
 • Café- og loungeområde

Muligheder for tilvalg

 • Internet med egen IP-adresse – Fra 359,- pr. måned
 • Mødelokaler med standard AV-udstyr – Fra kr. 180,- pr. time + evt. forplejning
 • Lagerlokaler / depotrum fra 15 – 100m2 – Fra 1.155,- pr. måned
 • Frokostordning i vores kantine pr. gang 58,- eller pr. måned 1.150,-

Ejendomsinspektør, Keld, får alt til at fungere i vores dynamiske ejendom

Keld er uddannet elektriker og har hænderne skruet rigtig på. Han udfører håndværksmæssige opgaver samt generel vedligeholdelse. Keld sørger også for den gode stemning og ordnede forhold. Du er altid velkommen til at tage kontakt til Keld.

Keld Hald

Ejendomsinspektør

Lejemål C1

- Kontor i Allerød

Størrelse:
550 m2
Leje pr. år:
453.750,- kr.
Driftsomk. pr. år
145.750,- kr.
Depositum (3 mdrs. leje):
149.875,- kr.
El-forbrug:
Egen Måler
Fri Parkering:
Ja

Læs mere om lejemål C1

Aktuelt har vi et lejemål ledigt på 550 m2 med mulighed for udvidelse til 620 m2, som er ved at blive totalt nyistandsat. Det står lige nu som råhus, hvilket betyder, at ny lejer kan være med til at planlægge opsætning af skillevægge, rumstørrelser, materialevalg mm.
I tilfælde af at I har behov for yderligere kvadratmeter er det muligt at inddrage et præsentabelt og rummeligt mødelokale – umiddelbart i forlængelse af receptionsområdet.


Unik mulighed for at sætte sit eget præg

Lejemålets funktionelle rumdeling lægger op til en indbydende reception med tilhørende kopirum/depot ved indgangen.

De resterende kvadratmeter strækker sig over et lækkert, langt kontorrum med store vinduer på begge sider. Slutteligt er der gode toiletfaciliter samt tekøkken inkluderet i lejemålet.

Kontor galleri

Kontor i fantastiske omgivelser

I Scandinavian Trade Building bliver du budt velkommen i en arkitektonisk ramme, du ikke møder andre steder.  Vi henvender os til jer, der søger kontorlejemål i Nordsjælland og ønsker mere for jeres virksomhed og medarbejdere end et trivielt kontorhotel.

Her er bemandet reception, adgang til kantine, smukke loungeområder med højt til loftet og plads til de store tanker. Vi sørger for opsætning af internetforbindelse med egen IP-adresse og vores teknikere kan hjælpe med både IT-support og opgaver af håndværksmæssig karakter.

FAQ

Få besvaret dine spørgsmål herunder

Vi har mange forskellige lokaler og mange forskellige muligheder, når du leder efter et kontorhotel. Vi har priser helt ned til 3.000,- uden nogle gemte priser eller gebyrer. Kontakt os eventuelt for en uforpligtende rundvisning

Du får både en nøgle og en kodeord til alarmen! Du bestemmer helt selv, hvornår du møder ind og hvornår du går.

Du kan tilkøbe frokostordning med pr. person så både du og dine medarbejdere kan spise frokost – Men det er helt op til jer!

Du kan eventuelt læse mere om vores frokostordning her.

Vi har kunder, som gerne vil have lavet deres kontor specielt til deres behov. Giv os et kald og hør om jeres muligheder – Vi er for det meste meget åbne og hjælpsomme med personlige løsninger til jeres ønsker.

Ja det har vi! Scandinavian Trade Building har også et lagerlokaler, hvor vi kan opbevare det i gerne vil have. Vi har en rampe med let tilgængelighed og massere af plads. Du kan læse mere om vores lagerlokale her.

Vi ligger 10 minutter væk fra Hillerød i bil og du kan tage bussen direkte til adressen. Fordelen ved at leje et kontor lige uden for Hillerød er, at det oftest vil være en langt bedre pris.

I kan altid tage en uforpligtende samtale og komme ud og se bygningen og lokalerne samt mulighederne, hvis i gerne vil have lavet noget anderledes.
Kontakt os nu.

Kontoret ligger i Allerød – 10 minutter fra Hillerød. Der går bus direkte til adressen og vi ligger tæt på Allerød station. Du kan eventuel se vores placering lige her

Ja! Vi sørger for, at de står rene og klar til brug. Du kan for et beløb booke vores mødelokaler. Vi har både store og små mødelokaler uanset hvad behovet er.

Vores frokost er lavet af vores egne kokke. Der vil typisk være 1 lun ret om dagen, en masse pålæg, rugbrød og tilbehør, som er forskelligt dag til dag. Der er muligheder for alle uanset om man er veganer eller allergiker – Læs mere om vores kantine her.

Ja – Pia sidder og styrer vores reception og du kan altid tage fat i hende, hvis du har et problem eller et spørgsmål.

Det er ikke noget problem – I Scandinavian Trade Building har vi vores inhouse AV / IT-service. Vi kan både lave computere, udstyr eller hvad end du har af problemer. Du kan eventuelt læse mere om det lige her

Vi har 350 parkeringspladser – GRATIS! Så du kan holde hos os uden at betale eller lede efter parkeringspladser.

Ja selvfølgelig! Du kan ringe til os allerede nu og høre om mulighederne for dig og dit firma. Du vil højst sandsynligt også blive inviteret ud til, at se vores smukke bygning og lobby.

Kontorudlejning i Allerød

- Få nemt plads til alt og alle​

Find unikke muligheder for at placere din virksomhed i et centralt beliggende kontor i Allerød med masser af plads og professionelle faciliteter. Gør det nemt at skabe optimale rammer for trivsel hos medarbejderne i attraktive omgivelser. Byd kunder og samarbejdspartnere indenfor i velindrettede møde- og konference faciliteter.

Servicepersonalet i Scandinavian Trade Building i Allerød sørger for, at der er taget hånd om alt det praktiske i hverdagen, så I kan være effektive og have fokus på arbejdet og forretningen.

Alt er gjort nemt i forhold til bemandet reception, stor restaurant med frokostordning, lækker mødeforplejning, effektiv rengøring og egen IT-support-afdeling. Tilmed er det nemt at komme til og fra Scandinavian Trade Building i Allerød, hvor er er masser af gratis parkeringspladser til medarbejdere og gæster.

Scandinavian Trade Building råder over 16.000 kvadratmeter. Huset bliver udlejet til kontorhotel, konferencecenter og lager for mange danske og internationale brands og det skaber et levende og dynamisk internationalt miljø.

Kom forbi for at opleve STB og drøfte, hvordan vi sammen giver din forretning overskud gennem en effektiv kontorløsning.

Lad os finde din løsning

Som lejer har du mulighed for at bruge alle fælles faciliteter

Bliv en del af STB

Kig forbi til en rundvisning. Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores dejlige kontorhotel i Allerød. Hos STB møder vi virksomheder og samarbejdspartnere med respekt og engagement for at understøtte vækst og arbejdsglæde.